•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sofija Vergara će koristiti surogat majku

Jedan od najatraktivnijih holivudskih parova Sofija Vergara (Sofia) i Džo Manganijelo (Joe Manganiello) planiraju dete, ali glumica ne želi više da rađa pa će koristiti surogat majku.

Glumački par nedavno se, inače, verio, a sada želi proširiti porodicu.

Četrdesetdvogodišnja zvezda serije "Moderna porodica" već ima 22-godišnjeg sina Manola iz prvog braka sa srednjoškolskom ljubavi Džoom Gonzalezom (Joe).

Iako će koristiti surogat majku, dete će biološki biti njihovo, jer će biti začeto od njenih jajnih ćelija i njegovog semena.

Dok je bila verena za Nika Loeba (Nick) glumica je izjavila kako je zamrznula svoje jajne ćelije za slučaj da ponovo poželi da ima dete, a taj trenutak je stigao.

Sudeći prema izjavama njihovih bliskih prijatelja, zaljubljeni par jedva čeka da postanu roditelji.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu