•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Popularni glumac po prvi put u ulozi reditelja

Warner Bros. Pictures je objavio trailer za rediteljski debi glumca Ryana Goslinga „Lost River“, koji u bioskope dolazi 10. aprila.

U filmu glume Christina Hendricks (“Mad Men”), Saoirse Ronan (The Grand Budapest Hotel), Iain De Caestecker (“Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.”), Matt Smith (“Doctor Who”), Reda Kateb (Zero Dark Thirty), Barbara Steele (“Dark Shadows”), Eva Mendes (The Place Beyond the Pines) i Ben Mendelsohn (The Dark Knight Rises).

Gosling je takođe radio i scenario, a radi se o mračnoj bajci o ljubavi, porodici i borbi za opstanak.

Billy (Hendricks) je samohrana majka dvoje dece koja ulazi u jezivi podzemni svet s namerom da spasi svoju rodnu kuću i sačuva svoju porodicu. Njen sin tinejdžer otkriva misteriju vezanu za korene grada Los River, a ta ga misterija vodi na putovanje na kojem će testirati svoje granice izdržljivosti.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu