•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

One Small Hitch (2013)

Molly Mahoney leti kući u Chicago na mačino venčanje... sa sobom dovodi i „tajanstvenog muškarca“, ali kad otkrije da tajanstveni muškarac ima tajanstvenu ženu, ostavi ga pred „check-inom“. Na kraju završi plačući na ramenu prijatelja iz detinjstva, Josha Shiffmana, koji takođe putuje kući na isto venčanje. Emocionalno ispražnjena, Molly se onesvesti na Joshevim rukama baš u trenutku kad ga nazovu roditelji.

Josh sazna da mu otac umire te da je jedino za čim žali što neće upoznati ženu koja će jednog dana postati supruga njegovog sina. Očajnički željan da ispuni očevu poslednju želju, Josh ih uveri da je već upoznao takvu ženu... blisku porodičnu prijateljicu: Molly Mahoney. Kada Josh plaho usred leta prizna Molly svoju smicalicu, ona pobesni, nateravši ga da obeća kako će sve popraviti čim slete. Ali kada stignu – prekasno je! Vest je procurila i u aerodromu obe porodice su nagrnule s dobrim željama i transparentima s čestitkama.

Mollyna porodica je oduševljena što je njen „tajanstveni muškarac“ Josh, a Joshev tata uzbuđen je jer se njegov sin plejboj napokon skrasio s finom devojkom koju poznaju celi život.

Žanr:komedija, romansa
Godina:2013
Reziser:John Burgess
Scenario:Dode B. Levenson
Uloge:Shane McRae, Aubrey Dollar, Daniel J. Travanti
Award:37 nagrada i 46 nominacija
Studio:Principle Entertainment
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:105 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....