•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

TOP 10: Horor filmovi idealni za Dan zaljubljenih!

Zaljubljeni, ima li vas? Ako vas ima, verovatno neki od vas sutra na neki poseban način proslavljaju vaš praznik. Ako ne izlazite, ne volite romantične večere, ne gledate u zvezde i slično onda će vam se dopasti naša top lista horor filmova koje biste trebali pogledati na dan zaljubljenih. Uživajte!

My Bloody Valentine

Kao što se iz naslova može zaključiti radnja filma se odvija na Dan zaljubljenih u američkom gradu koji plaća svoje greške iz prošlosti.

asd

The Loved Ones

Ako biste mogli pogledati neki film u kome devojka kidnapuje i torturiše muškarca i da vam se dopadne, onda je to baš ovaj film.
ads

Bram Stoker’s Dracula

Jeza. Strast. Mašta. to je ono što je potrebno za stvaranje kvalitetnog filma, a to je baš ovaj. Ovo je klasična vampirska horor priča koju nam donose “all star” glumci.
asd

Kiss the Girls

Nije klasična horor radnja ali vredi svake pažnje. Priča prati dvoje ljudi koje se nađu kao žrtve dvoje senzualnih serijskih ubica.

asdas

Love Object

Spora ali interesantna priča koja prati stidljivog momka koji pokušava da ostvari ljubavni odnos sa lutkom. Ali, kada u njegov život uđe jedna prava devojka onda to postaje veoma teška situacija, za oboje.

adads

High Tension

Film koji volite ili ne volite, ono između ne postoji i to verovatno zbog iznenađujućeg završetka. Svakako, ovo je jedan od najboljih francuskih horor filmova.

asd

Bride of Chucky

Volite filmove u kojima ćete videti mnogo krvi i još se nasmejati, to je onda upravo ovaj film. Ovo je ekspanzija filma “Childs Play” u kojoj se susrećemo ne samo sa lutkom Čakijem već i sa njegovom veoma posebnom “prijateljicom” Tifani.

ads

All the Boys Love Mandy Lane

Moderan slešer film sa pričom koja ima dosta propusta, ali ti propusti ne dolaze toliko do izražaja jer su u senci fenomenalnih “tvistova” iste te priče.

asd

Valentine

U svakom smislu jedan od najpoznatijih i najboljih horor filmova kome je priča vezana za Dan zaljubljenih. Da se ja pitam, sve zahvale bih pripisao Tom Sevedžu jer je po njegovoj fenomenalnoj knjizi sniman ovaj film.

asdasd

The Friday 13th

Film o kom svi sve znaju, s toga preporuke na njegov račun nema potrebe pisati.

asda

Želimo vam krvav Dan zaljubljenih! Crveno na radost!

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....