•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zbog uloge smršala 7 kilograma za 10 dana

Engleska glumica Rosamund Pike nominovana je za najbolju žensku ulogu u filmu Iščezla (Gone girl), a kada se pojavila u izazovnoj, dugoj crvenoj haljini na dodeli Oscara, pažnja svih prisutnih je bila usmerena na nju!

Mnogi su primetili da je Rosamund vidno smršala i to za vrlo kratko vreme, a onda je otkrila da novu liniju duguje upravo ulozi koja joj je donela nominaciju za prestižno priznanje – prenosi Daily Mail.

Naime, glumica je na početku morala oslabi skoro 7 kilograma, zatim da se ponovno udeblja, pa ponovno smrša, jer se sve to dešavalo Emily, liku koji je tumačila!

Da bi smršala, glumica je naporno trenirala sa svojim trenerom, instruktoricom borilačkih veština, Holly Lawson. Radila je čučnjeve, iskorak, dizala utege i radila slične vežbe snage, kako bi oblikovala mišiće, a gubila samo masne naslage, zbog čega je obavezno radila i intenzivne kardio treninge. Holly je osmislila i jelovnik koji će ubrzati rezulatate, a obiluje lososom, avokadom i maslacem od badema, uz vrlo malo ugljikohidrata.

Sa druge strane, da bi se Rosamund udebljala, bilo joj je dopušteno da jede začinjenu i visokokaloričnu hranu pred snimanje scena kada Emily treba biti punija.

Međutim, najteže od svega bilo je vraćanje na staru kilažu za potrebe snimanja poslednjeg dela filma. Za samo 10 dana, glumica je morala oslabi između 6 i 7 kilograma, u čemu joj je opet pomogla Holly Lawson. Velike količine alkalne vode i svežeg, zelenog povrća učinili su čudo i Rosamund je uspela da ostvariti cilj.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....