•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Objavljen službeni sinopsis za `The Hateful Eight´

Produkcija Tarantinovog novog filma The Hateful Eight počela je u januaru a sada imamo dve vesti vezane uz radnju i glumačku postavu budućeg vesterna. Objavljen je službeni sinopsis filma, kao i imena nekih novih glumaca koji će se pridružiti glumačkoj postavi. Radi se o Channingu Tatumu i Demianu Bichiru.

Prva verzija sinopsisa objavljena je kada je došlo do curenja scenarija na internet, a druga nedugo zatim kada je reditelj organizovao čitanje scenarija uživo. Tarantino je u međuvremenu odlučio da doda treći čin, ali osnovna premisa priče nije se menjala. U filmu se pojavljuju Samul L. Jackson, Kurt Russel, Jennifer Jason Leigh, Walton Goggins, Tim Roth, Michael Madsen i Bruce Dern.

U filmu The Hateful Eight koji se odvija šest, osam ili dvanaest godina nakon završetka Američkog građanskog rata, jedna poštanska kočija juri kroz ledeni krajolik Wyominga. Putnici, lovac na glave John Ruth (Russell) i njegova begunka Daisy Domergue (Leigh), kreću se prema gradu Red Rock u kome Ruth, u ovim krajevima poznat kao Dželat, planira da isporuči Domergue pravdi. Na putu susretnu dvoje stranaca: Majora Marquisa Warrena (Jackson), bivšeg crnog vojnika koji se borio na strani Severa, a danas ozloglašenog lovca na glave, i Chrisa Mannixa (Goggins) otpadnika s juga koji tvrdi da je novi šerif Red Rocka. Međutim, snežna mećava ih sustiže i naša četiri junaka odluče da potraže utočište u odmorištu Minnie Haberadshery. Kada stignu kod Minnie, ne dočeka ih vlasnica, već četiri nepoznata lica. Bob (Bichir) čuva odmorište dok je Minnie u poseti svojoj majci, a društvo mu prave Oswaldo Mobray (Roth), egzekutor iz Red Rocka, kauboj Joe Gage (Madsen), i general vojske Juga, Sanford Smithers (Dern). Kako se oluja sve više pogoršava, naših osam putnika postaju sve svesniji da možda nikada neće stići do Red Rocka...

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu