•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Scarlett Johansson nije dobila ulogu jer je suviše seksi

David Fincher, reditelj jednog od najiščekivanijih filmova godine, rimejka švedskog filma Žene koje mrze muškarce, otkrio je zašto glavnu ulogu nije dao Scarlett Johansson iako je bila odlična na audiciji.

'Scarlett je bila predivna. Bila je to sjajna audicija, kažem vam. Ali, stvar je da kad vidite Scarlett, ne možete dočekati da skine odeću sa sebe', rekao je David Fincher za Vogue.

Reditelj je ulogu otuđene alternativke Lisbeth Salander dao Rooney Mari, koja je zbog ovog filma morala proći bolne promene. Morala je smršati, izblajhati obrve i u jednom danu staviti pirsing u nos, obrvu, bradavicu i usnu.

Inače, osim nje, u ovom rimejku kultnog švedskog filma glume i Daniel Craig, Robin Wright Penn, Stellan Skarsgard.

Premijera je najavljena za 21. decembar.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu