•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Eve Mendes ima samo jednu, ali 'veliku manu'

Eva Mendes navodno je jako loša kuvarica, izjavio je to izvor blizak paru Mendes-Gosling za America's Star. "Nedavno je skuvala testeninu sa povrćem i to je bilo strašno, mislim da je napokon shvatila da jednostavno mora odustati ili uzeti časove kuvanja", rekao je izvor i dodao da Ryan nije izbirljiv u pogledu hrane, ali da to što ona skuva stvarno nije jestivo.

"Čudno je to s obzirom na činjenicu da je ona ipak odrasla u porodici u kojoj su sve žene vrhunske kuvarice. Ryan je voli svejedno, ali ipak je važno da može kuvati zdrave obroke za svoju porodicu", dodao je izvor i naveo još i to da je nesrećni Ryan, ne znajući valjda kako se drugačije nositi s ovim problemom, bio primoran da angažuje i privatnog kuvara.

Inače, 34-godišnji Ryan i 40-godišnja Eva nedavno su postali roditelji - dobili su curicu koju su nazvali Esmeralda.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...