•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Skorseze režira film o Tajsonu

Poznati američki reditelj Martin Skorseze režiraće film o životu i karijeri slavnog boksera i svetskog šampiona u superteškoj kategoriji Majka Tajsona.

Glavna uloga u filmu poverena je Oskarovcu Džejmiju Foksu.

Igraću Tajsona, a iza kamere će biti Martin Skorseze“, izjavio je nedavno Foks u intervjuu za radio “Power 105.1″.

Biće to prvi Skorsezeov film o boksu nakon Razjarenog bika (1980), jednog od njegovih najpoznatijih ostvarenja u kojem je Robert De Niro tumačio lik destruktivnog boksera Džejka Lamote.

Ovaj film je u engleskom prestižnom magazinu “Sight & Sound” proglašen remek-delom 1980-ih. Zaradio je osam nominacija za Oskara, uključujući za najbolji film, najboljeg glumca i najbolju režiju.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila