•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dolazi nastavak filma 'Moje grčko venčanje'

Zvezde i producenti filma Moje grčko venčanje iz 2002. godine, ujedinili su se kako bi napravili nastavak najuspešnijeg nezavisnog filma svih vremena. Nia Vardalos napisala je scenario te će reprizirati svoju ulogu grčko-američke žene prve generacije. John Corbett će takođe reprizirati svoju ulogu ne-Grka koji se u nju zaljubi.

Zaplet novog scenarija uključuje otkrivanje porodične tajne i novo venčanje, opisano kao još veće od prošlog, koje ponovno okuplja grčki klan na jednom mestu.

Vardalos je u životu prošla mnoge promene od izlaska filma Moje grčko venčanje, koji joj je doneo i nominaciju za Oscara za najbolji originalni scenario. Glumica je trenutno usred turneje na kojoj predstavlja svoj bestseller Instant Mom.

"Sada kada proživljavam majčinstvo spremna sam napisati novi odlomak moje porodične priče.", rekla je Vardalos. "Naravno da će se naći nekolicina neoduševljenih novinara koji će tvrditi kako sam ostala bez novaca ili jednostavno želim ponovno poljubiti Johna Corbetta. Jedna od tih stvari i jeste istina.", našalila se glumica.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...