•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dwayne 'The Rock' Johnson potvrdio da je u 'Shazamu'

Dwayne 'The Rock' Johnson je potvrdio da će glumiti u filmskoj adaptaciji DC Comicsa 'Shazam'. Pretpostavlja se da je to superheroj projekat na koji je Johnson aludirao kada je preko društvenih mreža objavio da je - "onboard".

Nedavno je tweetao sliku Supermana, Shazama i Black Adama, čime je sugerisao da će glumiti jednog od njih.

Zvezda filma Herkul potvrdila je vest u intervjuu za špansku web stranicu La Nacion. Još je nejasno koji će lik The Rock glumiti, ali sudeći po njegovoj izjavi u kojoj je rekao da je oduvek bio ljubitelj anti-heroja te da je jedan od njegovih omiljenih DC Comics likova Black Adam, mislimo da se odlučio za Shazamovog zakletog neprijatelja.

"Ne mogu reći da li to (moja uloga) Shazam ili Black Adam. Već smo neko vreme u razvoju, a ja sam obožavatelj anti-heroja." Kazao je da će se pobrinuti da fanovi ne ostanu razočarani. Prema njegovim rečima: "Stavljam svoje srce i dušu u tu ulogu".

Johnson nije rekao hoće li se njegov lik pojaviti u filmu "Superman v Batman: Dawn of Justice", koji će biti objavljen 2016.

Ovo nije prvi put da je Johnson povezan s "Shazam" filmom; 2006. je bio uključen u projekt Petera Segala u kojem je trebao glumiti glavnog protivnika, ali od projekta se odustalo.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila