•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Disney planira igrani `Beauty and the Beast´

Sledeći na redu live-action adaptacija Disneyjevih animiranih filmova je Lepotica i zver (Beauty and the Beast). Reditelj je oskarovac poznatih Dreamgirls, Bill Condon, a novi scenario piše Stephen Chbosky (The Perks of Being a Wallflower). Nagađa se da bi britanska glumica Emma Watson, koja je sarađivala s Chboskym na navedenom filmu, mogla i ovaj put dobiti ulogu jer su oboje izrazili želju da ponovno sarađuju.

Frka oko live-action adaptacija Disneyjevih filmova još se nije smirila, a ne izgleda ni da će se to uskoro i dogoditi: Sofia Coppola radi na svojoj verziji Male sirene, 2015. stiže film o Petru Panu iz radionice Warner Bros.-a, a u planu je i prequel Snežane i lovca (Snow White and the Huntsman) naslova inovativnog poput izraza lica glavne glumice – Lovac (The Huntsman).

U vazduhu visi pitanje i hoće li film sadržati muzičke tačke pa se tako odmaknuti od Alice u Zemlji Čudesa (Alice in Wonderland) i Maleficent, a s obzirom da glavna junakinja Belle u filmu često peva šećući sesvojim malim selom i čitajući knjige, Lepoticu i zver teško je zamisliti bez pevanja. Dodatna je prednost da su Condon i Chbosky radili na mjuziklima poput Chicaga, Dreamgirls i Rent tako da su dobili potrebno iskustvo za Lepoticu i zver.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...