•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novi samostalni projekat glumca Matta Letschera

Holivudski glumac Matt Letscher, poznat po svojim ulogama u serijama Skandal i Carstvo poroka te ulozi u filmu Ona, pokreće novi i zanimljivi projekat. U saradnji sa svojom braćom Brianom i Aaronom prihvatio se snimanja komedije o 40-godišnjacima i košarci pod naslovom One and Done.

Na umu im je web-serija koja će pratiti četvoricu sredovečnih prijatelja kako pokušavaju vratiti mladost i ponovno oformiti njihovu srednjoškolsku košarkašku ekipu nazvanu The Gospel. Plan im je vratiti se u dobru sportsku formu unutar dva meseca, učestvovati na lokalnom takmičenju i povratiti staru slavu.

Matt Letscher, Nipper Knapp i Andrew Newberg napisali su scenario za pilot epizodu na temelju crtica iz vlastitih života. Za pilot epizodu, koju planiraju objaviti na vlastitoj web stranici, objavili su i trailer.

Kao mnogi umetnici i kreativci za finansiranje ovoga projekta okrenuli su se tzv. crowdfundingu. Tačnije, objavili su svoj projekat preko stranice Kickstarter na kojoj zainteresovani mogu donirati novac za produkciju.

Napisan je scenario za 6 epizoda.

Glavne likove, četiri sredovečna prijatelja Matta, Marka, Lukea i Juana, glume Matt Letscher, Nipper Knapp, Brian Letscher i Alex Quijano. Uz njih u seriji učestvuju i Marin Hinkle poznata po svojoj ulozi u Dva i po muškarca te Michael Gladis iz serije Momci s Madisona.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...