•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Uskoro film o legendi Holivuda

Prema izveštavanju Deadlinea, sprema se film o holivudskoj ikoni Steveu McQueenu. Glumac koji je obeležio decenije filmske umetnosti svojim stasom i talentom, jedan je od prvih ikona filma koji je izgradio verno sledbeništvo publike svojom harizmom pravog frajera.

Njegovo javno lice, a po svemu sudeći i ono privatno, prodornog pogleda s cigaretom u ustima predstavljalo je ideal "pravoga muškarca" generacijama filmske publike. Neporecivo kul privlačio je obožavanje kako ženske tako i muške publike, čime je postao i najplaćenija holivudska zvezda svoga vremena.

Holivudski lepotan i zločesti dečko bio je obožavatelj žena i brzine, svoju slavu je izgradio na mukotrpnom radu i glumačkom talentu, a najpoznatiji je ostao po filmovima Afera Thomasa Crowna, Bullitt, Leptir, te klasicima Sedmorica veličanstvenih, Veliki beg i Pakleni toranj.

Biografski film o njegovom životu još nema režisera, a tenutno su producenti u potrazi i za scenaristom. Film će delom biti zasnovan na biografiji Steve McQueen: The Life And Legend Of A Hollywood Icon, autora Marshalla Terrilla koja je izdata 2010. godine. Autor je proveo 10 godina istražujući McQueenov život, od skromnih početaka u siromaštvu, preko svetske slave sve do njegove nenadane smrti nakon borbe s rakom.

Deo filma će biti i tajnoviti dnevnik koji je nastao u Meksiku gde se McQueen poslednjih godina svoga života lečio od raka, a producenti najavljuju i prikazivanje nekih tajnovitih, ali presudnih događaja iz života holivudske superzvezde koji su dugo bili skrivani.

Nesumnjivo je ovo jedan od filmskih projekata koji će privući horde holivudskih filmaša A liste, a ko će sve učestvovati u ovom prestižnom biografskom filmu žarko iščekujemo da saznamo.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...