•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novi agent 007 bi mogla biti žena?

Nakon Idrisa Elbe, u "trku" za novog agenta 007 mogla bi se uključiti i glumica Rosamund Pike. Britanski političar Ed Miliband iz Stranke laburista rekao je da je krajnje vreme da Bond zakorači u 21. vek i postane žensko.

"Rosamund Pike je fenomenalna glumica koja to apsolutno može odglumiti", rekao je on.

Novinari su pitali Rosamund za komentar, na šta je ona rekla da bi bila i više nego počašćena. Ona je 2002. glumila Bond devojku Mirandu Frost u filmu "Umri drugi dan".

Među kandidatima za naslednika je i Idris Elba (42), za koga je Roger Moore rekao: "Nije problem što je crnac nego što nije dovoljno britanski džentlmen".

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu