•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Izašao trailer za `Madame Bovary´

Nakon što je već imala glavne uloge u adaptacijama velikih romana Lewisa Carolla, Fjodora Dostojevskoga i Charlotte Bronte, Mia Wasikowska je našu pažnju uhvatila sa novim projektom – adaptacijom klasičnog francuskog romana Gustava Flauberta Madame Bovary. Film koji izlazi na još neodređen datum kasnije ove godine je dobio svoj prvi trailer.

Uz Wasikowsku uloge imaju i Rhys Ifans (Notting Hill), Paul Giamatti (American Splendor), Ezra Miller (The Perks of Being a Wallflower), Laura Carmichael (Downton Abbey) i drugi. Priča prati Emmu (Wasikowska), koja je uvek sanjala o finijem životu od onog koji trenutno ima na očevoj farmi svinja. Gospodin Bovary bi joj to omogućio, ali ona se oseća zarobljeno u vezi i traži utehu u drugim muškarcima.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...