•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jamie Lee Curtis u glavnoj ulozi horor-komedije

Ryan Murphy i Brad Falchuk, poznati kao kreatori izuzetno popularne horor serije Američke horor priče, uz najavljeni novi koncept serije pod nazivom American Crime Story pripremaju još jednu seriju strave - Scream Queens.

"Scream Queens" je horor komedija čija je radnja smeštena u mirni gradić u kojem se nalazi koledž i studentski kampus. U prvoj sezoni serije mirne stanovnike grada potrese serija ubistava na kampusu.

Produkcija na seriji je započela početkom marta, a povodom toga objavljeni su i kratki teaser traileri s glavnim glumicama. Uz Ryana Murphyja i Brada Falchuka u stvaranju serije učestvuje i Ian Brennan (Glee).

Prva sezona će se sastojati od 15 epizoda u trajanju od sat vremena, a premijera se očekuje na jesen.

U glavnim ulogama su kraljice vriska Jamie Lee Curtis, Emma Roberts i Lea Michele. Uz njih u seriji će glumiti i Abigail Breslin, Nasim Pedrad, Keke Palmer, Ariana Grande, Nick Jonas, Billie Lourd i Skyler Samuels.

Iako je jednu od uloga trebao preuzeti i Joe Manganiello, zbog obveza na filmu "Čarobni Mike" i potencijalne uloge u Suicide Squadu morao je odustati od jedne od vodećih uloga. Na njegovo mesto spremno je uskočio Oliver Hudson.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...