•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ovo niste mogli da očekujete

Reditelj Sam Mendes sa svojim filmom “Skyfall”, inače James Bondom 23, cilja na nagradu Oskar!?

Reditelj planira da saseče brojne akcione scene u korist dramskog naboja i karakternih likova. To bi bilo kao da se “Friday the 13th” sprema za Oskara. Daniel Craig je uveren da je duboko dramski glumac i tražio je već na dva filma da mu se dopusti da pokaže dubinu liku i prilika mu je najzad ukazana.

Neki podaci stižu da će Mendes iseckati skoro svaku akcionu scenu. Scene o kojoj smo pisali u Indiji, akcione scene na krovu voza, isečene sui z filma i nestale. Još 2 su obrisane.

Zabrinuti su producenti jer flm mora da okrene 300 miliona dolara da bi došao na nulu a kao drama…

I Oskar dobija…

Nikako James Bond.

Ali je, ako ništa, priznaćete, duhovita vest.

Sledeći je “Friday the 13th” bez ijednog ubistva, u kojem Jason, izolovan, usamljen, sam, nula, ništica, kao cirkuska nakaza, sedi na nekom panju, oslonjen na svoju mačetu, razmišlja o tragediji i bolu koju je naneo porodicama njegovih žrtava i odlazi među ASU (Anonimne Serijske Ubice), gde ustaje i kaže sledeće: Ja sam Jason Woorhees, serijski ubica, i pobio sam 468 ljudi. Ostali kažu: Dobro nam došao Jasone!

I Oskar dobija…

“Friday the 13th 104”!

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...