•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sarah Jessica Parker se vraća na TV ekrane u HBO seriji 'Razvod'?

Sudeći prema Hollywood Reporteru, slavna glumica i zvezda TV serije i filma "Seks i grad" Sarah Jessica Parker se vraća na TV ekrane u novoj seriji.

TV kuća HBO navodno priprema novu TV seriju pod nazivom "Divorce" u kojoj glavnu ulogu igra upravo Sarah Jessica Parker.

Serija će, piše Hollywood Reporter, početi sa snimanjem u New Yorku krajem ove godine.

Sarah Jessica će igrati Frances, sredovečnu ženu koja razmišlja o razvodu od svog muža i zapravo ne može da odluči želi li ostati u braku ili ne. Nakon toga sledi zaplet radnje, budući da njen muž otkrije kako ga je supruga zapravo varala čitavo vreme i odluči da je on taj koji želi razvod.

U ulogama Francesinih slobodnih prijateljca će se naći glumice Molly Shannon i Talia Balsam, dok Thomas Haden Church glumi njenog supruga.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu