•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Duchovny: Fox Mulder neće biti isti u novim epizodama Dosjea X

David Duchovny je spreman da se pobrine za svoju ulogu u novim epizodama serije "Dosjei X" (The X Files), kako bi se na njegovom liku, agentu FBI-a Foxu Mulderu, primetile značajne promene.

Pored činjenice da Duchovny ne izgleda kao pre više od 20 godina, karakter Muldera biće drugačiji nego u seriji i srodnim filmovima, objašnjava poznati glumac.

On i Gillian Anderson ponovo će se pojaviti u seriji "Dosjei X" koja će dobiti šest novih epizoda, a Duchovny upozorava fanove da ne smeju očekivati identične likove iz '90-ih i ranih 2000-ih.

"Srećan sam što se vraćam i biće zanimljivo videti šta se sprema. Biće interesantno videti kako će naši likovi misliti i kakvu će priču ispričati. Zaista ne znam više ništa i drago mi je što ću ponovo raditi sa Gillian i kreatorom serije Chrisom Carterom. Bitno je reći da Mulder neće biti isti čovek, ali neće biti ni potpuno drugačiji. Recimo, sigurno neće imati francuski naglasak", rekao je Duchovny.

Nove epizode serije snimaće se tokom leta, a datum prikazivanja još nije poznat.

Podeli:



Preporucujemo