•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Najavljen treći nastavak filma 'Lavirint: Nemoguće bekstvo'

Poslednji deo trilogije distopijskog romana za mlade Lavirint: Nemoguće bekstvo, prema romanu Jamesa Dashnera, dolazi na velike ekrane 2017. godine.

Nakon velikog uspeha prvog nastavka (film je na bioskopskim blagajnama širom sveta ostvario zaradu preko 340 miliona dolara) post-apokaliptične adaptacije Lavirint: Nemoguće bekstvo osigurana je ekranizacija sva tri dela trilogije.

Ubrzanim tempom najavljen je nastavak pod nazivom The Maze Runner: Scorch Trials, kojeg ćemo gledati u bioskopima 25. septembra ove godine. Pod rediteljskom palicom Wesa Balla nastavci su snimljeni u brzoj sukcesiji, na radost mnogih obožavatelja.

Završni deo trilogije izaći će pod naslovom Maze Runner: The Death Cure, ali premijeru ćemo gledati sa malim vremenskim pomakom. The Death Cure će se naći u bioskopskim dvoranama tek 17. februara 2017. godine.

Iako trilogija savršeno ispunjava većinu kriterijuma savremenih trendova jednom od trendova su se odlučno odaprli. Za razliku od većine zadnjih nastavaka trilogija koji su prečesto podeljeni na dva dela, nesumnjivo iz monetarnih razloga, The Death Cure će se u bioskopima pojaviti u jednom delu.

Ipak valja imati na umu kako je James Dashner nakon trilogije u 2011. godine izdao i prequel pod naslovom The Kill Order, a piše i drugi prequel čije se izdanje očekuje 2016. godine. Ovi dodaci trilogiji nesumnjivo će otvoriti dodatne mogućnosti za nove potencijalne ekranizacije.

Iako je Wes Bell režirao prva dva filma, još je nepoznato hoće li ostati i na čelu zaključnog poglavlja Lavirinta.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu