•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Martin Scorcese kreće sa “The Snowman”

Lišen svake originalnosti, predvidiv i ukrasno snimljen, “Shutter Island” doživeo je uspeh, što ne čudi obzrom na skup bezličnih (dokle više taj Leonardo DC?) glumaca i taj neverovatni jevtin scenario, omogućio je Scorceseu da krene sa adaptacijom, još jednog sličnog događaja, baziranog prema noveli Joa Nesboa “The Snowman.”

Za Vas kojima je novela nepoznata, u pitanju je norveška priča, ova je sedma u nizu, o detektivu Hariju Holu. Detektiv istražuje ubistvo žene čiji je crveni šal (a i koje bi druge boje mogao da bude obzirom da znamo simbol te boje u kinematografiji) pronađen oko vrata Sneška.

Ukoliko znate neki od stranih jezika knjiga je prevedena na sve, osim na naš, pročitajte je ako baš nemate šta drugo, a ako odlazite na odmor, na neku planinu, jezero, ostrvo, pećinu, odlična je za neobavezno druženje sa slovima.

Ne zaboravite, vredite onoliko koliko slova pročitate. Međutim, nije ni svako slovo vredno da se pročita. Isto važi i za filmove Scorcesea.

Podeli:



Preporucujemo