•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kći Demi Moore: 'I mama i ja smo bile zaljubljene u Ashtona'

Rumer Willis, kći Demi Moore i Brucea Willisa, otkrila je neobičnu situaciju iz 2003. kad joj je majka predstavila svog dečka Ashtona Kutchera, u kojeg je Rumer pre bila jako zaljubljena.

"U to vreme ja sam imala 15 godina, Ashton 25, a mama 41 godinu", otkrila je kći poznate glumice dodavši kako joj je to bilo veoma čudno i pomalo neugodno.

"Ipak, moram pohvaliti Ashtona jer je bio divan očuh. Perspektiva našeg odnosa brzo se promenila i počela sam ga gledati drugačijim očima", dodala je Rumer koja je rekla sestrama da je vreme da ga makne sa svoje liste najpoželjnijih muškaraca.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...