•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Ratovi zvezda' nisu dovoljni: Stiže i spin-of

U isto vreme na nalogu poznate franšize na Tviteru objavljena je srž sinopsisa filma: “Grupa pobunjenika se ujedinjuje u hrabroj misiji da ukradu planove Zvezde smrti u antologijskom filmu ‘Ratova zvezda’ – Rogue One”.

“Za više od 1.000 generacija, Džedaji su bili čuvari mira i pravde u Staroj Republici”, može se čuti u prvom trejleru za ovaj film, predstavljenom samo učesnicima "Star Wars" proslave u Kaliforniji. Na internetu za sada postoje samo verzije trejlera koje su posetioci proslave snimali telefonom.

Smešten između trećeg i četvrtog dela sage “Ratovi zvezda”, ovaj film biće objavljen u decembru 2016.

Garet kaže da u “Rogue One” neće postojati jasna podela između zlikovaca i heroja.

“Sve je vezano za činjenicu da Bog neće doći da nas spase i da smo prepušteni sami sebi. Odsustvo Džedaja je primetno u celom filmu”, rekao je on.

Felisiti Džouns, koja je nedavno nominovana za Oskara zbog uloge u filmu “Teorija svega”, trenutno je jedina poznata glumica koja će igrati u “Rogue One”.

Kris Vajc, scenarista koji je radio i “Pepeljugu”, potpisuje i scenario za ovaj film. Ideju za film dobio je višestruko nagrađivani umetnik specijalnih efekata Džon Nol.

Inače, samo nekoliko dana ranije, predstavljen je novi trejler za sedmu epizodu “Ratova zvezda”, koji je u prvih 24 sata pregledan preko 80 miliona puta.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...