•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

“Ils” postaje “Six”

Još 2008-e godine Rogue Picturs je objavio rimejk sjajnog francusko-rumunskog slešera Davida Moreaua I Xaviera Paluda “Ils” kao “Six”. Ništa se od tada više nije čudlo sve do sada, kada je StudioCanal odobrio snimanje reditelju Davidu Alcaldeu.

Za one koji su propustili film priča je o bračnom paru koji je napadnut od strane nečega što je nama gledaocima nepoznato.

Alcalde je meksički reditelj koji je svojim kratkim filmom "Happy Birthday to You" osvojio nagradu 2006 na Screamfestu, a bio je sjajno primljen i u San Sebastian i na Slamdance Film Festivalu.

Prethdono je trebalo da režira španski film strave i užasa, kultno delo “Who Can Kill a Child?”

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...