•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Brad Pitt s modricom na licu: Ovo se dogodi kad trčite uz stepenice u mraku

Američki glumac Brad Pitt se pojavio u nedelju uveče na humanitarnom događaju u Hollywoodu, a na licu je imao veću modricu.

Pedesetjednogodišnji Pitt se pojavio na trećem godišnjem Light Up the Blues koncertu čiji je cilj skupiti novac i podržati američku advokatsku organizaciju Autism Speaks. Kada su ga prisutni novinari pitali za modricu koju ima na licu, rekao je da se radi o nezgodi.

"Ovo se dogodi kad trčite uz stepenice u mraku i nosite nešto u rukama, a pri tome ste u japankama. Ispostavilo se da dobijete modricu ako pokušate ublažiti pad svojim licem", objasnio je Pitt nezgodu šaljivim tonom.

"Bez obzira na sve, nisam želio propustiti humanitarni događaj i druženje sa sjajnim ljudima. Čast mi je što sam bio deo ovog važnog događaja", dodao je popularni glumac.

Na fotografiji se vidi i da Pitt ima družu bradu, što se pripisuje njegovoj pripremi za ulogu u novom filmu, finansijskoj drami "The Big Short", u kojoj glume Christian Bale i Ryan Gosling.

Na humanitarnom događaju je Pitt kupio gitaru za koju je platio 23.000 dolara.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu