•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Scarlett Johansson otkrila zašto njen brak sa Ryanom Reynoldsom nije uspeo

Scarlett Johansson gostovala je u emisiji Late Night Show kod Davida Lettermana.

Glumica je u intervjuu dala naslutiti zašto njen prvi brak, s Ryanom Reynoldsom, nije uspeo.

Njih dvoje vezu su započeli 2007., a već godinu dana nakon toga su se venčali. Ipak, sreća nije dugo trajala jer su 2010. potpisali papire za razvod koji je bio finaliziran 2011. godine.

Scarlett je sada dala naslutiti zbog čega je došlo do bračnog brodoloma.

"Gluma je vrlo čudan svet, vrlo promenljiv i nestalan. Uvek je neko uspešniji", izjavila je Scarlett i naglasila da veza dvoje glumaca može biti vrlo zahtevna te da je to povezano s odbijanjem.

"Glumci, ako nisu uspešni, to odmah povezuju s nepopularnošću - smatraju da ih niko ne želi. To nije nužno tačno. Mene stalno odbijaju", zaključila je slavna glumica.

Johansson je sada u srećnom braku s francuskim novinarom Romainom Dauriacom s kojim ima sedmomesečnu kćer Rose Dorothy, a Reynolds je sreću našao u Blake Lively, s kojom ima četveromesečnu kćer James.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...