•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Glumica Selma Hayek posetila sirijske izbeglice u kampu u Libanu

Meksička i holivudska glumačka diva Selma Hayek posetila je Liban iz kojeg je poreklom, a tom je prilikom posetila i sirijske izbeglice u kampu u Bekaai, javlja Anadolu Agency (AA).

Hayek se družila sa sirijskim mališanima u izbegličkom kampu u Libanu i pozvala međunarodnu zajednicu da podrži humanitarni projekat "Mir za promenu" koji je pokrenuo UNICEF.

"Hrabrost i odlučnost ovih ugroženih ljudi s kojima sam se srela predstavljaju mi veliku inspiraciju za dalji rad. Dirnuta sam i dobronamernošću Libanaca koji su primili izbjeglice iz Sirije. Svako ko želi uspostavu mira i stabilnosti trebao bi pružiti ruku prijateljstva ovim ljudima", poručila je Hayek.

Iz UNICEF-a je saopšteno da je poseta slavne glumice izbegličkom kampu u Libanu i realizirana s ciljem privlačenja pažnje i pomoći toj ugroženoj populaciji.

U saopštenju se navodi da rat u Siriji ugrožava živote više od 14 miliona dece, od kojih 2,6 miliona ne može pohađati škole, a više od 2 miliona je proterano u susedne zemlje.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...