•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Uteha u bivšem vereniku - Miley i Liam ponovno zajedno?

Čini se kako Miley Cyrus odlučila da pomiri sa svojim bivšim dečkom Liamom Hemsworthom nakon što je prekinula sa Patrickom Schwarzeneggerom.

Naime, kruže glasine da bivši par u poslednje vreme provodi dosta vremena zajedno te da se dopisuje po cele dane i druži otkako je Cyrus prekinula sa Patrickom.

"Liam je sam i oduvek je volio Miley. Prošle nedelje joj se javio", rekao je blizak izvor.

U petak su njih dvoje viđeni u losanđeleskom Soho Houseu i čini se kao da su bili na satanku, dodaje izvor. Očevici tvrde kako to nije bilo samo prijateljsko druženje.

Cyrus i Schwarzenegger prekinuli su ranije ovog meseca nakon što ju je on prevario u Cabu. Tamo je otišao na prolećni odmor, a paparazzi su ga uhvatili s drugom ženom.

Miley i Liam su svoju veridbu prekinuli septembra 2013. Upoznali su se 2009. kad su glumili u filmu 'The Last Song'.

Kasnije, kad su se u 2012. verili, Hemsworth joj je poklonio 3.5 karatni dijamantski prsten. Prekinuli su veridbu nakon što su se pojavile glasine da ju je prevario s January Jones.

Ipak, među njima nije bilo nikakve gorčine niti zlih jezika, a oduvek su bili "najbolji prijatelji". Tada je Miley rekla: "Ja volim Liama, on voli mene".

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....