•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Kocka' dobija rimejk!

Naučno fantstični triler Kocka iz 1997. godine dobija savremenu obradu. Lionsgate je objavio kako je postavio početne planove da od poznatog SF misterija devedesetih napravi rimejk.

U vremenu rebootova i rimejkova ovakva odluka nije neočekivana, a iako je "Kocka" imala, i još uvek ima, dovoljan broj vernih obožavatelja zasigurno nije privukla pažnju velikog broja publike. Ipak, film je doživeo i dva nastavka, 2002. i 2004. godine Kocka 2: Hiperkocka i Početak, koji su znatno slabije primljeni od strane obožavatelja.

Izvorni film je režirao Vincenzo Natali, koji je pripremio i scenario u saradnji s Andréom Bijelicom i Graemeom Mansonom.

Rimejk kojeg planira Lionsgate režiraće Saman Kesh, dok će scenario napisati Phil Gawthorne. Projekat je na samom početku pa se još uvek ne zna u kojem smeru će reditelj krenuti s ovim rimejkom, ali teško će se oteti upečatljivom vizualnom utiskukojeg je uspostavio originalni film.

Radnja originala prati šestoro neznanaca koji se iznenada bude u neobičnoj prostoriji. Glavni likovi se nalaze istrgnuti iz svakodnevnog života, uhvaćeni u klopku nadrealnog zatvora, u naizgled beskrajnom lavirintu međusobno povezanih kockastih prostorija opremljenih smrtonosnim zamkama.

Nadamo se kako će premisa i izvorna ideja "Kocke" ostati sačuvana u rimejku, dok će novi reditelj uneti potrebnu svežinu.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu