•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Uskoro novi Sherlock?

Novu epizodu Sherlocka bi obožavatelji mogli videti ranije nego što su očekivali, otkrio je Martin Freeman, zvezda trilogije Hobit, u britanskom talk-showu.

Na pitanje voditelja kada možemo očekivati ponovno okupljanje ekipe Sherlocka, Martin Freeman je otkrio postojanje planova za snimanje posebne epizode. Svojevrsni specijal, koji bi mogli snimiti van redovne sezone, Martin je opisao samo kao fantastičnu ideju, ali kada bi se to moglo dogoditi nije znao da kaže.

Sherlock, BBC-jeva serija o modernom Sherlock Holmesu, svoju je prvu sezonu imala 2010. godine i odmah je postala omiljena među gledaocima. Iako se format serije, po 3 epizode u trajanju od 90 minuta, pokazao kao pravi pogodak, Sherlock deo svoga ugleda duguje i izuzetno dugom (dvogodišnjem) periodu između objavljivanja novih epizoda. Nakon druge sezone prikazane 2012. godine, verni su obožavatelji bili prisiljeni da čekaju na nove epizode.

Očekivalo se da će do 4. sezone proći još nekoliko godina, posebno zbog toga što su glavni glumci Benedict Cumberbatch (Sherlock Holmes) i Martin Freeman (Dr. Watson) poslednjih godina imali strelovit uspon u svojim karijerama te su im kalendari prepunjeni snimanjima i drugim poslovnim obvezama. Dugom periodu čekanja na nove epizode pogodovala je i odsutnost producenata i začetnika ideje Sherlocka. Mark Gatiss i Steven Moffat u poslednje vreme su bili zauzeti drugim projektima.

Kada se može očekivati 4. sezona Sherlocka još nije poznato, a nagađa se kako se to neće dogoditi pre 2016. Uvereni smo kako će poslednje odlaganje snimanja, koje je trebalo početi na jesen ove godine, naići na veliko žaljenje mnoštva vernih, ali već poprilično nestrpljivih obožavatelja.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...