•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Gerard Butler spašava London krajem 2015.

Nakon što je krajem oktobra pretprošle godine izašla vest o snimanju nastavka za akcioni triler Pad Olimpa, sad je službeno poznat i njegov datum prikazivanja.

Mnogi su vest o snimanju drugog dela ovog filma dočekali sa čuđenjem budući da je Pad Olimpa zaradio tek 160 miliona dolara širom sveta i bio je jedan od promašaja godine, ali producenti se time nisu zamarali, već su dogovorili snimanje nastavka čija će se radnja odvijati u Londonu.

U istim ulogama ponovno ćemo gledati Gerarda Butlera, Aarona Eckharta, Morgana Freemana, Angelu Bassett i Radhu Mitchell, scenario su ponovno napisali Katrin Benedikt i Creighton Rothenberger.

Butler će tako po drugi put igrati agenta Tajne službe Mikea Banninga koji ovaj put treba sprečiti teroristički napad u Londonu.

Pad Londona (London Has Fallen) s prikazivanjem počinje 2.10.2015. godine, istog dan kada u bioskope stiže i Foxov Frankenstein u kojem glavne uloge imaju James McAvoy, Daniel Radcliffe i Jessica Brown Findlay.



Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu