•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šta bi sa Demi Moore

Ako verujete da je Moorova, jedna od najdrvenijih glumica, zastupljena na filmu i danas, proverite filmografiju i shvatićete da je, zapravo, prisutna na stranicama žute štampe, o kojoj, barem u onim vestima o kojim ja pišem, neće biti reći na Prologu. Poslednju ulogu glumica je imala 1997-e godine, „G.I.Joe“, poslednju prema popularnosti kod publike, a i sa njom je nekako njena karijera završena. Jeste se ove godine pojavila u filmu „Margin Call“ ali to više nisu uloge već pojavljivanja u društvu glumaca.

Usputnom gledaocu bi svakako bili nepoznati naslovi nakon 97-e, ali će Moorova zato ostati upamćena po filmovima „Ghost“, „Indecent Proposal“, „Disclosure“ i „Streptease“ (više po tome koliko je bila plaćena za ulogu nego po promašaju od filma).

Trenutno snima „LOL“, ali svi dobro znamo da je uzaludno.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...