•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Chris Hemsworth u rebootu 'Smrtonosnog oružja'?

Popularni glumac Chris Hemsworth, najpoznatiji po svojoj ulozi Thora u istoimenom fantastičnom filmu iz 2011. mogao bi se naći u oživljenoj franšizi Smrtonosno oružje.

The Tracking Board je objavio kako su iz pouzdanih izvora saznali da je Hemsworthu ponuđena uloga u Warner Brosovom rebootu, koji trenutno nosi naziv Lionhunters.

Glasine o radnji potencijalnog nastavka kruže već godinama i ono što se svi pitaju je hoće li filmski serijal dobiti potpuni remake ili će se samo nastaviti tamo gde je četvrti film stao. Čini se kako će ipak biti kombinacija jer se navodno radi o scenariju koji se fokusira na želje sina starijeg policajca (verovatno Mel Gibsonovog lika Riggsa) koje uključuju i priključivanje policiji. To zapravo postavlja još pitanja ali čini se kako producent Joel Silver i studio koji radi film žele ostaviti sve opcije otvorene.

Mogućnost da se Mel Gibson pojavi u cameo ili sporednoj ulozi takođe je otvorena iako je u prethodnim intervjuima Gibson odbacivao mogućnost u;estvovanja u bilo kakvom nastavku ili rebootu ali pomalo je teško zamisliti Smrtonosno oružje bez njega i Dannyja Glovera. Kako god da bilo, ukoliko Chris Hemsworth odluči da pristane na ulogu, to će franšizi dati jednu potpuno drugačiju sliku.

Reditelj Paklenih ulica Justin Lin prihvatiće se rediteljskog posla dok trenutnu verziju scenarija potpisuje Will Beall (Gangsterski odred), a navodno je i Shane Black, tvorac originalnih likova imao udela u stvaranju nastavka.

Originalni serijal počeo je 1987. a prvi nastavak je dobio već 1989. Tri godine kasnije stiglo je i Smrtonosno oružje 3 dok je poslednji izašao 1998. godine. Serijal je imao sveukupnu zaradu od preko 950 miliona dolara širom sveta.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu