•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Modna revija u 'Teatru 78'

24. maja u 18 časova u galeriji pozorišta “Teatar 78’’ škola modnog dizajna “MODA ART” organizuje modnu reviju na kojoj će deca dizajneri (uzrasta od 8 do 16 godina) predstaviti svoje modele inspirisane istorijskim kostimima.

U školi “MODA ART” deca stiču znanje o osnovama modnog dizajna i,kroz istoriju kostima, upoznaju se sa upotrebnom vrednosti odeće i njenim estetskim faktorom. Tačno je da odelo ne čini čoveka, ali ga predstavlja na određen način i igra važnu ulogu. Ova škola je nastala s ciljem da decu podstakne da razviju osećaj za estetiku, kreativnost i individualnost, shvate kolika je vrednost unikata, ali i zašto nije dobro kada smo svi uniformisani i ličimo jedni na druge. Ova škola mlade uči kako da neguju stil po kome će biti prepoznatljivi i svoji.

Škola “MODA ART’’ je jedinstvena i po tome što deci pruža mogućnost da, osim crtanja, svoje ideje ostvare i u radionici škole gde se upoznaju sa tehnikom konstrukcije, modelovanja i šivenja odeće, a potom imaju priliku da kreiraju i svoje modele. Deca vas sa nestrpljenjem očekuju da Vam pokažu kako radi njihova mašta i kreativnost. Dođite i budite deo njihovog sveta!

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...