•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Još malo Scarlett...

Nakon što je nedavno reditelj David Fincher priznao da nije angažovao Scarlett jer je bila suviše seksi za ulogu u trileru The Girl with the Dragon Tatoo, glumica je na snimanju novog filma u Glasgowu dokazala da zna biti i neugledna.

Tačnije, na setu filma Under The Skin Scarlett Johansson bila je gotovo neprepoznatljiva u krznenoj bundici, ružičastoj majici i farmericama, i sa crnom kratkom kosom. Glumica koja na crvenom tepihu mami uzdahe glamuroznim haljinama, u Glasgowu je bila daleko od elegancije.

A iako izgleda neuglednije nego ikad, i ovaj put joj je namenjena uloga zavodnice. Tačnije, reditelj Jonathan Glazer glumici je dao ulogu vanzemaljke koja svoju lepotu i seksualnost koristi kako bi na usamljenim putevima došla do plena – muškaraca.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu