•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pogodi centar za ekipu! - Premijera filma 'Špijuni'

Vilin Grad i Paintball klub "Warzone" nagrađuju najveštije strelce među vama.
Ključna odlika špijuna je savršen nišan i visoka preciznost.
Da li imaš tu veštinu?
Pokaži se u holu bioskopa Vilin Grad 3. juna u 19:30.


Povodom premijere filma "Špijuni", bioskop "Vilin Grad" i Paintball klub "Warzone"nagradiće najveštije strelce među posetiocima. Takmičenje u gađanju mete održaće se 3. juna u holu bioskopa "Vilin Grad" od 19 sati i 30 minuta.

Pobednik u ovom izazovu osvojiće vaučer za besplatan Paintball (za šest osoba) u klubu "Warzone", druga nagrada je vaučer za četiri osobe, dok će trećeplasirani osvojiti vaučer za dve osobe.

O filmu "Špijuni"
Suzan Kuper (Melisa Mekarti) je skromna analitičarka koja radi u CIA i heroj iz senke na najopasnijoj misiji do sada. Ali, kada njen partner (Džud Lo) nestane sa lica zemlje, a drugi tajni agent (Džejson Stetam) se nađe u opasnosti, ona se dobrovoljno prijavi da se infiltirira u smrtonosni svet dilera oružja i spreči globalnu katastrofu.

Premijera filma "Špijuni" u bioskopu "Vilin Grad" je 3. juna u 20:30, a ulaznice za ovu projekciju su u prodaji. Nakon premijerne, film će biti na redovnom repertoaru bioskopa "Vilin Grad".

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...