•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Tehnološke inovacije u filmskoj industriji' – predavanje u Nišu

Na Elektronskom fakultetu u Nišu u četvrtak, 4 juna u 12 sati biće održano predavanje „Tehnološke inovacije u filmskoj industriji“.

Predavač će biti Petar Jovović, osnivač i direktor Crater studija.

Crater studio je primer uspešne domaće firme koja je konkurentna i na svetskom tržištu. Zaposleni u Crater studiju rade vizuelne efekte za film, reklamu, muzičke spotove i video igre, i u toj oblasti su u samom vrhu svetske produkcije. Njihov portfolio uključuje i rad na filmovima kao što su “Sunčanica”, “Shark night 3D”, “The other guys” i “Čarlston za Ognjenku”.

Predavanje u ime fakulteta organizuje Modul elektronika – multimedijalne tehnologije na kom studenti, posle učenja o osnovama elektronike i programiranja, uče i obradu zvuka i slike, fotografiju, video i audio produkciju, 3D modeliranje i animaciju, veb dizajn i programiranje.

Ideja je da studente još dok su na fakultetu osnažimo da naprave svoj portfolio kojim će odmah po završetku studiranja da konkurišu za posao ili da naprave svoje timove i tako izađu na svetsko tržištekaže Nikola Stojanović, predavač na ovom modulu na Elektronskom fakultetu.

Website:gradjanin.rs
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila