•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Regression (2015) - uskoro

Uskoro nam u bioskope stize novi triler Regression, film spanskog rezisera Alehandro Amenabara. Amenabar je zasluzen za neke od vrlo poznatih filmova, medju kojima su Open Your Eyes (1997), The Others (2001). Za film The Sea Inside (2005), sa Havierom Bardemom u glavnoj ulozi osvojio je oskara filmske akademije za najbolji film van engleskog podrucija. Kao takav smatra se jednim od najboljih spanksih rezisera danasnjice.
Film Regression odvija se u Minesoti davne 1990 godine, gde mlada Angela optuzuje svog oca za stravicne postupke prema njoj I drugima. Kada otac nesmetano prizna krivicu bez secanja na zlocine, na scenu stupa psiholog koji pokusava da ozivi njegova secanja. Ono sto tamo nalazi dovodi ga do otkrivanja zastrasujuce misterije. U ulozi istraznog detektiva pojavljuje se dobro poznati Ethan Hawke, mladu Angelu Gray tumaci maestralna Emma Watson, a psihologa David Thewlis. Film na velika platna stize u avgustu 2015.
AcaZivk
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....