•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Chris Pratt isklesao telo i sada za njim uzdišu žene širom sveta

Nakon uloge u filmu 'Guardians of the Galaxy' 34-godišnji glumac Chris Pratt nastavio je raditi na svome telu, a rezultat je pravi melem za oči. Pratt je zbog uloge u naučno fantastičnom blockbusteru provodio sate i sate u teretani, a o svojim rezultatima obaveštava obožavatelje putem Instagrama.

Ovog leta pred njim je novi izazov, a zahvaljujući svojim mišićima zaslužio je ulogu u filmu Jurassic World. U novom broju časopisa Men's Health Chris je otkrio zašto se odlučio na mršavljenje i vežbanje.

'Stalno sam bio umoran, emocionalno ispražnjen i depresivan', objasnio je glumac koji je zbog uloga često mršavio i debljao se. Proslavio se kao simpatični Andy Dwyer u seriji 'Parks and Recreation', ali za tu je ulogu morao nabaciti koje kilo. Za ulogu u filmu Moneyball poradio je na mišićima, ali onda je se za ulogu Delivery Man ponovno udebljao.

'Video sam se u jednoj epizodi Parks and Recreation i pomislio da sam se stvarno jako udebljao. Sve mi je bilo jasno i počeo sam malo po malo raditi na sebi', objasnio je.

Iako sada živi potpuno drugačije, priznaje da je na početku veze s Annom Faris jeo puno više.

'Ona bi pojela malo, pa bih ja pojeo sve svoje i još njeno', objasnio je glumac za kojim sada uzdišu žene širom sveta.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu