•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Konačno otkriveno zašto je ubijena Georgeova verenica iz Seinfelda

Lik Susan ubijen je iznenada, a legendarni George ostao je bez verenice. Sada je glumac Jason Alexander otkrio i zašto su Heidi uklonili iz serije

Glumica Heidi Swedberg, koja je u Seinfeldu glumila verenicu Georgea Costanze, odjednom je napustila seriju.

Lik Susan ubijena je iznenada, a legendarni George ostao je bez verenice. Sada je glumac Jason Alexander otkrio i zašto su Heidi uklonili iz serije. U intervjuu s Howardom Sternom otkrio je da je s glumicom Heidi Swedberg bilo nemoguće raditi.

Niko je na setu nije voleo, a jednom prilikom raspravljali su šta sa njom napraviti. – Julia je jednom prilikom rekla: 'Mogli biste je jednostavno ubiti', a Larry (David, kreator serije) rekao je da će upravo to napraviti – ispričao je Alexander u intervjuu.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...