•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Miss Piggy dobitnica feminističke nagrade

Filmska i televizijska diva Miss Piggy, dobitnica je feminističke nagrade za svoj doprinos društvu koju joj je dodelio Centar Elizabeth A. Sackler, prenose agencije.

- Uzbuđena sam, ali iskreno, ne i iznenađena nagradom Sackler Center First - rekla je Miss Piggy pre svečanosti na koju je pozvan i njen dugogodišnji obožavatelj i partner u televizijskoj seriji žabac Kermit.

Sackler Center First Awards dodeljuje godišnje nagrade ženama koje su bile pionirke na nekom polju. Elizabeth A. Sackler, predsednica centra za feminističke studije, teoriju i ženska pitanja u obrazloženju je rekla da Miss Piggy utelovljuje izvanredan duh, odlučnost i istrajnost te da je generacije svojih obožavatelja podučila kako prevladati probleme.

Miss Piggy glumila je u popularnoj televizijskoj seriji lutaka "The Muppet Show" koja se prikazivala od 1976. do 1981., a nastupila je i u filmovima među kojima je 'Muppets Most Wanted' (Muppeti u begu) iz 2014.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu