•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Američki magazin objavio šokantnu priču o Bradu Pittu

Magazin Star izazvao je šok i nevericu među fanovima Brada Pitta nakon što je na naslovnoj strani objavio priču da je slavni glumac biseksualac. Šokantnu tvrdnju novinarima je potvrdio Sham Ibrahim, umetnik iz Los Angelesa.

– Neću definisati seksualnu orijentaciju Brada Pitta, ali kakva god ona bila, privlače ga muškarci – izjavio je Ibrahim.

Umetnik tvrdi da glumčeve veze s muškarcima traju duže od deset godina. Ispričao je i kako je Pitt jednom prilikom unajmio porno glumca Camerona Foxa.

– Kad je Fox došao u hotel, Bradov asistent ga je odveo u sobu u hotelu u kalifornijskom Montereyu. Pitt ga je pogledao, dao mu hiljadu dolara i rekao mu da ode. Mislim da mu nije bio toliko privlačan kao na fotografijama i mislim da je Brad jako izbirljiv – kazao je umetnik.

S obzirom na to da je Fox preminuo prošle godine sa 36 godina, malo je verojatno da će se ikada saznati istina o ovom slučaju. Ni Brad, a ni Angelina za sada se o ovom skandalu nisu oglasili.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu