•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Auto Mr. Beana prodat za 11 miliona evra

Glumac Rowan Atkinson, već decenijama najpoznatiji kao 'Mister Bin' i 'Crna guja', prodao je svoj sportski automobil 'Meklaren F1″ za impozantnih osam miliona funti, odnosno nešto manje od 11 miliona eura!

Ovo se smatra jednom od najvećih transakcija na tržištu automobila u Velikoj Britaniji, pogotovo ako se uzme u obzir da ga je Etkinson dva puta – pošteno slupao, i to 1999. i 2011.

Komičar je auto pazario 1997. godine za 'siću' – iz džepa je morao da izvadi 640.000 funti, što je sada oko 880.000 eura.

Nije se previše Etkinson vozao u automobilu od kog se, za pozamašnu svotu novca, oprostio. Prešao je sa njim tek oko 41.000 milja.

Nije to ni čudo, s obzirom da slavni glumac, strastveni ljubitelj automobila, ima u svom voznom parku čak još šest skupocenih 'četvorotočkaša'.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...