•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stiže uzbudljiva avantura Zmajevo gnezdo: Zora ratnika 3D

U svetu trenutno vlada trend snimanja filmova po video igrama, a jedna od najpopularnijih u poslednjih par godina je “Zmajevo gnezdo” (Dragon Nest). Ideja kinesko-američke produkcije je bila da na velike ekrane prenesu avanturu i jedinstvenu epsku fantastiku koja krasi ovu video igru. Na taj način smo dobili odličan animirani film „Zmajevo gnezdo: Zora ratnika 3D“.

Baziran na igri smešten je u divan svet koji je pre mnogo vremena stvorila boginja Altea. Pod zaštitom dva mistična zmaja, ovaj svet se razvijao u harmoniji i prosperitetu. Međutim, Altein uspeh je probudio zavist i ogorčenje u svetu bogova. Zli neprijatelji su otrovali boginju i stoga stvorili haos i patnju u nekada mirnoj zemlji. Tako počinje priča o animiranom filmu Zmajevo gnezdo: Zora ratnika u 3D-u.

Režiju ovog filma potpisuje Yuefeng Song, dok je scenario uradio Bill Borden, čovek poznat po filmovima „Nemoguća misija 3“, „Desperado“ i „Kung fu frka“. Film u domaće bioskope stiže 27. avgusta.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...