•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kraj ljubavi Šona Pena i Šarliz Teron

Holivudski glumac i oskarovac Šon Pen i njegova koleginica, takođe dobitnica Oskara Šarliz Teron, razišli su se posle dve godine veze, prenose mediji širom SAD.

Tabloidi su naveli da je Šarliz Teron odlučila da raskine vezu s glumcem nakon što je Šon Pen na snimanju filma The Last Face flertovao i imao avanturu s članicom filmske ekipe Fler van Eder, kojoj je nekoliko večeri čitao poeziju posle snimanja, prenosi Beta.

Drugi mediji su javili da je iznenadni raskid došao jer oboje mnogo rade i nemaju vremena da se viđaju.

Pen je dobitnik Oskara za ulogu u filmu Mistična reka reditelja Klinta Istvuda i važi za jednog od najtalentovaniji i najsvestranijih holivudnih glumaca.

Svetsku slavu 55-godišnji Amerikanac je postigao uspešno balansirajući između snažnih karakternih uloga i finansijski isplativih ostvarenja holivudske A produkcije.

Tokom 2000. godine i kasnije, Pen se istakao kao oštar kritičar tadašnjeg američkog prdsednika Džordža Buša i rata u Iraku. Veliku pažnju poklanja i humanitarnim aktivnostima.

Za sobom ima dva braka, s pop pevačicom Madonom i glumicom Robin Rajt, s kojom ima sina i ćerku.

Njegova sada već bivša partnerka, 40-godišnja Šarliz Teron se istakla u filmovimaĐavolji advokat, Moćni Džo Jang, Posao u Italiji, a pažnju kritike privukla je rolom u ostvarenju Monstrum, za koju je nagrađena Oskarom za najbolju žensku ulogu 2003. godine.

Website:rts.rs
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu