•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Spielbergov naučno-fantastični film postaje kriminalistička drama

Nakon što je objavljeno kako je serija Suvišni izveštaj dobila zeleno svetlo za celu prvu sezonu, iz Foxa su odlučili da počaste sebe i nas prvim trailerom za buduću seriju koja se nastavlja u svetu koji je stvorio istoimeni film Stevena Spielberga 2002. godine.

Suvišni izveštaj prati neočekivanu saradnju između čoveka kojeg progoni budućnost i detektivke koju progoni prošlost. Njih dvoje su u utrci s vremenom jer pokušavaju sprečiti najgore zločine 2065. godine pre nego što se oni dogode.

Serija je smeštena u Washington, deset godina nakon propasti originalnog programa predviđanja zločina kada je agencija za sprovođenje zakona dobila zadatak da prepozna i eliminiše zločince pre nego počine svoj zločin. Kako bi u tome uspeli, koristili su moći Dasha, Arthura i Agathe, vidovnjaka koji su mogli videti budućnost.

Deset godina kasnije zločini se rešavaju na pouzdaniji način pomoću tehnologije. Ali Dash i dalje vidi deliće budućnosti koji ga užasavaju jer ni jedan zločin ne uspe da spreči. Uz pomoć detektivke Lare to će pokušati da promeni, a istovremeno će pokušati da pronađe svog izgubljenog brata blizanca Arthura.

U glavnim se ulogama nalaze Stark Sands, Meagan Good, Laura Regan i Wilmer Valderrama, a serija sa prikazivanjem kreće već ove jeseni.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu