•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Za godinu dana premijera nastavka 'Dana Nezavisnosti'

Ekipa koja stoji iza nastavka filma “Dan nezavisnosti” okupila se u ponedeljak u Novom Meksiku na specijalnoj konferenciji povodom otkrivanja detalja ovog ostvarenja. Prošlo je skoro 20 godina od filma koji važi za jedan od najuspešnijih akcionih filmova u prošloj deceniji.

Na konferenciji su se okupili novi glumci Liam Hemsvort, Džesi Ušer, Maika Monro i Sela Vord, dok staru ekipu “brane” Džef Goldblum, Bil Pulman, Brent Spiner i Džad Hirš.

Kako je reditelj Roland Emerih istakao, nastavak je smešten 20 godina nakon prvog dela. Zemljani su se ujedinili i počeli zajedno da rade na globalnom sistemu zaštite od budućih invazija, pritom koristeći tehnologije koje su ostale od vanzemaljaca.

“Granice više nisu toliko bitno. Svi imamo jedan isti cilj, a to je da zaštitimo planetu Zemlju”, kaže Džef Goldblum, koji je oduševljen zbog nastavka.


Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila