•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ubica prema kojem je snimljen 'Bernie' pušten na slobodu!

Sprema se nastavak za crnu komediju Bernie Richarda Linklatera iz 2011. godine - ali ne na velikom ekranu, već u stvarnom životu!

Film Bernie u kojem su glavne uloge ostvarili Jack Black, Shirley MacLaine i Matthew McConaughey bio je inspirisan istinitom pričom o Bernieju Tiedu, pogrebniku koji je 1996. godine počinio ubistvo 81-godišnje udovice Marjorie "Marge" Nugent, koja je bila njegova bliska prijateljica.

Nakon što ju je ubio, Bernie je njeno telo raskomadao pa je prošlo čak 9 meseci pre nego što je nađena, a priča je trebala da se završi 1999. godine kad je Bernie osuđen na doživotni zatvor.

Ali, preokret u priči: Bernie će biti pušten uz 10 hiljada dolara kaucije, a dok sud ne potvrdi njegovo konačno puštanje provešće vreme ni više ni manje nego u kući Richarda Linklatera, reditelja i scenariste spomenutog filma!

Linklater je najzaslužniji za Bernijevo puštanje jer je njegov film podstakao Bernijeve advokate da mu žalbu temelje na seksualnom napastovanju dok je bio dete. Nakon razgovora sa psihijatrom, ustanovljeno je kako Bernie nije mogao psihički da podnese emocionalno agresivnu Marge zbog čega ju je na kraju i ubio.

"Nekolicina nas je odlučna da pomogne ovom čoveku što je više moguće", poručio je Linklater za Texas Tribune.

Berniejevo puštanje je naravno izazvalo mnogo negodovanja, a skeptici širom sveta već sad postavljaju pitanje hoće li Linklater preživeti novog gosta.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...