•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Džoel Edžerton debituje iza kamere - triler Poklon u bioskopima od 13. avgusta

Da li stvari iz prošlosti zauvek ostaju u prošlosti?

Nakon što je šira javnost saznala za njega gledajući filmove “Carstvo životinja” i “Egzodus: Bogovi i kraljevi 3D”, australijskom glumcu Džoelu Edžertonu karijeraje definitivno krenula uzlaznom putanjom. Evidentno je da ima veće ambicije od glume, s obzirom da je osim pisanja scenarija, spreman da sedne i u rediteljsku stolicu…Ovog leta priprema se za premijeru svog rediteljskog prvenca, filma “Poklon”, koji će publika u Srbiji biti u prilici da gleda od 13. avgusta u bioskopima. Misteriozni triler “Poklon” u kome Edžerton ujedno i glumi, donosi priču o mladom bračnom paru koga uznemirava jezivi poznanik.

Priča se fokusira na Sajmona (Džejson Bejtman) i Robin (Rebeka Hol), bračni par čiji život teče po planu sve do slučajnog susreta sa Sajmonovim poznanikom iz srednje škole. Sajmon isprva ne prepoznaje Gorda (Edžerton), ali posle niza naizgled slučajnih susreta zastrašujuća tajna iz njihove prošlosti isplivava na površinu. Kada uznemirujuća istina stigne do Robin, ona postavlja pitanje – koliko dobro poznajemo bliske ljude i da li stvari iz prošlosti zauvek ostaju u prošlosti.

Glumica Rebeka Hol poznata je po ulogama u filmovima (Iron Man 3) i (Vicky Christina Barcelona). Edžerton je pored nje i Džejsona Bejtmana okupio i Pi Džej Birna (The Wolf of Wall Street), Beu Knap (Run All Night), Alison Tolman (The Mindy Project) i Davida Denmana (Parenthood and The Office).

Pogledajte trejler najuzbudljivijeg trilera ovog leta!

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....